Vill ni sälja produkter eller tjänster direkt på nätet mot företag (B2B) och/eller privatpersoner (B2C)?

Med en e-handelslösning (webshop, nätbutik, kalla det vad ni vill) från Wombit kan ni inte bara öka er konverteringsgrad* utan även vinna nya marknadsandelar samtidigt som ni frigör tid till annat.

Oavsett vad ni säljer och om ni är 1 eller 100+ anstälda, en startup eller organisation som omsätter hundratals miljoner kronor kan Wombit erbjuda en kraftfull och skalbar lösning som er verksamhet kan växa i under en lång tid framöver för både för nationell och internationell marknad.

Låt oss bli er e-handelspartner som hjälper er starta er e-handel idag eller ta er befintliga e-handelsverksamhet till nästa nivå.

* Om webbplatsen har ett köp på hundra besökare så är konverteringsgraden 1%

Helheltsåtagande

Med Wombit som e-handelspartner får ni en helhetsleverantör som hjälper er med allt ifrån kravspecifikation, tekniskt implementation, innehållsgenerering till digital marknadsföring.

Att ställa rätt krav på en e-handelsleverantör kan vara svårt så därför hjälper vi er med behovsanalys, kravställning och lösningsförslag baserat på era mål och er verksamhet. Med vår molnbaserade webbshop/nätbutik får ni en modern lösning med massor av funktionalitet "out of the box".

Konkurrensen att sälja på online är hård så därför hjälper vi er att sticka ut bland konkurrenterna via digital annonsering samt en bra ranking hos sökmotorer, för att ökad konvertering. Alla våra e-handelsplatser har en responsiv design, dvs layouten anpassar sig efter besökarens skärmstorlek. Vi hjälper er att skapa en modern och unik design baserat på er grafiska profil.

Sökmotoroptimering

Sökmotorernas krav på kvalitet ökar ständigt och ställer krav på dig som jobbar med webb att leverera relevant information. Google använder mer än 200 faktorer i den algoritm som beräknar ett sökresultats relevans. Dessa faktorer innehåller allt från säkerhetsaspekter till hur snabbt din sida laddar till hur relevant den information som du publicerar är i förhållande till det sökord som besökaren angivit.

I en e-handelslösning är sökmotoroptimering extremt viktigt för att besökare ska hitta en produkt på just din webbplats. En produktbild, ett namn och ett pris räcker oftast inte för att skapa den relevans som krävs för att din produkt ska ranka högt hos sökmotorerna.

200 faktorer! Hur ska vi veta vad som är relevant för oss?

Vi hjälper er att sålla och implementera i en djungel av optimeringstekniker för att er e-handel ska rankas högre hos sökmotorer som Google och Bing.

Digital marknadsföring

Med en e-handelslösning från Wombit är ni redo att marknadsföra era produkter och tjänster digitalt och integrera mot digitala marknadsföringskanaler såsom Google Shopping, Facebook m.fl.

Vi har kunskapen och erfarenheten att guida er i valet av digitala marknadsföringskanaler, skapa säljande kampanjer och annonser samt följa upp, spåra och utvärder resultatet från er marknadsföring.

Konverteringsoptimering

I de flesta fall innebär en konvertering om att förvandla en besökare till kund men i lite mer generella termer handlar det om få en besökare att göra det man vill på webbplatsen. Det kan röra sig om att öka försäljning, att öka andelen kontaktförfrågningar, öka antalet nedladdningar eller något helt annat. Genom att sätta upp tydligt definierade mätbara mål, ta reda på vad ni vill att era besökare ska göra på webbplatsen och sätta upp mätpunkter kan vi öka konverteringsgraden bland era besökare. Med andra ord se till att fler besökare gör det ni vill att besökaren ska göra.

Vad spelar det för roll om vi rankar högst på Google när våra besökare vänder i dörren?

Vi ser konverteringsoptimering som en levande aktivitet som ständigt pågår för att anpassa sin närvaro på webben till en marknad i ständig utveckling.

Betallösningar

Välj själv vilka betalfunktioner ni vill erbjuda era kunder. Vi integrerar mot de flesta betallösningar på marknaden, tex Klarna, Stripe, Collector bank m.fl.

Fraktlösingar

Välj själva vilka fraktalternativ ni vill erbjuda era kunder, vi kan integrera mot de flesta leverantörer tex Schenker, DHL, PostNord m.fl.

Affärssystem & CRM

Har ni redan ett affärssystem eller CRM skräddarsyr vi självklart en integration mot dessa system, det har vi gjort förut tex mot Pyramid, Fortnox, SalesForce osv.

Övrig funktionalitet som alltid ingår i vår e-handelplattform

 • Flerspråksstöd
 • Stöd för olika valutor
 • Stafflade volympriser
 • Rabatter såsom koder, volym m.m
 • Lagersaldo
 • Produktjämförelse
 • Prenumerationsprodukter
 • Smart sök med autokomplettering av sökord
 • Sökordsförslag
 • CMS funktionalitet och egen blogg.
 • Inloggning för kundspecfika sidor och gör-det-själv tjänster.
 • Återköp av tidigare order
 • Övergivna kundvagnar
 • Kundspecifika priser och sortiment.
 • Leverantör och drop-shipping stöd.
 • Paketprodukter
 • Returhantering
 • Multiaffär, styr flera butiker från samma lösning.
 • Försäljningsstatistik