Öka kännedomen om ert varumärke och er organisations erbjudande

Stärk er digitala närvaro med en modern webbplats som förutom att marknadsföra ert företag mot omvärlden även kan används som ett säljverktyg, mötesplats eller informationsbank.

Wombit utvecklar moderna webbplatser med fokus på prestanda och tillgänglighet tillsammans med en responsiv design som anpassas till enhetens skärmstorlek för bästa presentation och minimal laddningstid. Vi hjälper er att sticka ut från mängden och nå era kunder med era erbjudanden och ert budskap genom att leverera en sökmotoroptimerad webbplats redo att marknadsföras på de stora digitala marknadsplatserna.

Publiceringssystem

CMS (Content Management System) eller publiceringssystem som vi oftast säger på svenska används för att hantera innehåll på en webbplats. Med ett CMS-verktyg krävs inga större tekniska kunnskaper för att kunna publicera information på webben och du behöver endast din webbläsare för att utföra jobbet. Vi levererar hemsidor baserade på intiutiva CMS-verktyg så att ni själva kan bestämma och styra över innehållet på er webbplats.

Val av publiceringssystem preciseras utifrån era behov av funktionalitet och budget. Utifrån era behov kan vi sedan hjälpa er att välja ett CMS-verktyg som passar er organisation, vare sig det rör sig om små eller stora webbplatser. Wombit har kompetens inom en rad olika CMS såsom EPiServer, Umbraco, Wordpress, Squidex, mfl.

Konverteringsoptimering

I de flesta fall innebär en konvertering om att förvandla en besökare till kund men i lite mer generella termer handlar det om få en besökare att göra det man vill på webbplatsen. Det kan röra sig om att öka försäljning, att öka andelen kontaktförfrågningar, öka antalet nedladdningar eller något helt annat. Genom att sätta upp tydligt definierade mätbara mål, över vad ni vill att era besökare ska göra på webbplatsen och sätta upp mätpunkter kan vi öka konverteringsgraden bland era besökare. Med andra ord se till att fler besökare gör det ni vill att besökaren ska göra.

Vad spelar det för roll om vi rankar högst på Google när våra besökare vänder i dörren?

Vi ser konverteringsoptimering som en levande aktivitet som ständigt pågår för att anpassa sin närvaro på webben till en marknad i ständig utveckling.