EJOT är en av Nordens ledande distributörer av fästelement för byggbranschen men även inom andra branscher såsom bilindustri, elteknik och telekom-teknik.
Med ett omfattande sortiment av högklassiga fästelement i kombination med professionella lösningar för byggnadsfasader samt för installationer och tekniska anläggningar inuti byggnaden är EJOT den perfekta partnern för alla typer av byggprojekt.

UTMANING

Skapa en digital produktkatalog med integration mot EJOTs PIM(Product Information Management)-system.

FÖRUTSÄTTNINGAR

EJOT efterfrågade en lösning och plattform för skapa och publicera en digital produktkatalog med tydliga och höga krav gällande produktpresentation, produktstruktur, sökfunktionalitet, dokument, flerspråksstöd, prestanda, SEO-anpassningar samt användarvänligt och responsivt gränssnitt. Hantering av flera marknader(Sverige, Norge, Danmark) från samma plattform var också ett krav för att underlätta administratationen.
För att uppfylla alla krav krävdes en skräddarsydd lösning för en digital produktkatalog med koppling mot ett PIM-system.
Slutprodukten blev ejot.seejot.no och ejot.dk

LÖSNING

Wombit valde en lösning baserat på e-handelsplattformen NopCommerce vilket gav ejot.se tydliga förbättringar gällande presentation av produktdetaljer, produktstruktur samt prestanda och SEO.
Via integration mot EJOTs PIM system uppdateras sortimentet automatiskt. Sökfunktionalitet via Elastic Search gör det enkelt för besökaren att hitta i EJOTs breda sortiment av fästelement.
En ny responsivt design har applicerats.