EJOT Sverige AB är en av Sveriges ledande distributörer av fästelement för byggbranschen men även inom andra branscher såsom bilindustri, elteknik och telekom-teknik.
Med ett omfattande sortiment av högklassiga fästelement i kombination med professionella lösningar för byggnadsfasader samt för installationer och tekniska anläggningar inuti byggnaden är Ejot den perfekta partnern för alla typer av byggprojekt.

UTMANING

Flertalet kunder till Ejot har ett behov av att aldrig få slut på färstmaterial i sitt lokala lager. För att förhindra detta krävs snabb och enkel orderläggning för Ejots kunder.
För att förenkla beställningsprocesen av produkter erbjuder Ejot sina kunder möjligheten att scanna streckkoder på Ejots produktförpackningar med hjälp av en handscanner och skicka in beställningar, via Ejot egna mobilapplikation FillApp.

FÖRUTSÄTTNINGAR

Ejot efterfrågade en mobilapplikation för Android som skulle användas på handscanners. Appens uppgift är att skapa en order baserat på inskannade streckkoder och skicka till Ejots orderhanteringssystem.
Även påfyllnad eller återförande av produkter i Ejots kunders lokala lager skall hanteras. Webbaserat stödsystem för hantering av koppling mellan kunder och de handhållna enheterna efterfrågades också.

LÖSNING

Wombit utvecklade en mobilapplikation baserad på "cross platform"-ramverket Flutter med Google FireBase som plattform för datalagring och integration mot övriga system. Ejot stod för design av appen och du kan se exempel på funktionalitet i appen här: https://www.ejot.se/fill-app-vår-helt-egna-beställningsapp-till-handscanners