Behöver era kunder eller medarbetare interagera med er verksamhet via en app i sin mobiltelefon?

Det är ingen nyhet att vi i dagens samhälle använder våra mobiler, både i vårt arbete och privat, flitigare än våra laptops eller stationära datorer. En responsiv webbplats kommer ni långt med men har man specifika krav eller önskar hög interaktion med användarna och den bästa användarupplevelse är det dock en mobilapplikation som krävs. Wombit förklarar gärna hur en mobilapplikation kan effektivisera er verksamhet men också när en mobilapp är en lämplig lösning.

Från ax till limpa

Med en mobilapplikation (mobilapp, app eller vad ni vill kalla det) kan ni öka tillgängligheten för era produkter och tjänster samtidigt som ni enklare kan marknadsföra er på mobila plattformar. Utbudet av appar ökar snabbt så därför hjälper vi er utveckla er idé, göra konkurrensanalys, behovsanalys och utforma en strategi som passar er utvalda målgrupp.

Med Wombits erfarenhet och expertis inom både webb och olika mobilplattformar säkerställer vi att er app resulterar i en modern och intuitiv applikation. För att ni skall nå ut i det digital bruset hjälper vi er även med ditigal marknadsföring och ökar synligheten på marknadsplatserna Google Play och App Store.

I samarbete med er utvecklar vi en mobilapp där ni kan nyttja funktionalitet såsom

  • Tillgänglighet även om mobiltelefonen är offline.
  • Utnyttja telefonens hårdvara och övrig inbyggd funktionalitet tex kamera, GPS m.m.

Responsiv webbplats eller mobilapplikation

Funderar ni på om en responsiv webbplats eller en mobilapplikation är rätt lösning för ert behov?
Välj båda i en och samma lösning. Vi utvecklar hybriapplikationer som ger era användarna ett konsekvent gränssnitt oberoende av enhet och plattform. Förutom att hybridapplikationen kan installeras på mobila enheter går det lika bra att använda en webbläsare för att nyttja dess funktionalitet.