Vill ni att era nya och befintliga kunder hittar er enklare på nätet?

Search Engine Optimization eller SEO som det förkortas är en teknik för att driva målinriktad trafik till din webbplats. Det uppskattas att Google hanterar över 63000 sökningar i sekunden eller 2 biljoner sökningar per år. Merparten av dessa sökningar görs dessutom på mobila enheter vilket gör tillgänglighet för mobila enheter till en av de viktigaste faktorerna när Google rankar din webbplats.

Sökmotorernas krav på kvalitet ökar ständigt och ställer krav på dig som jobbar med webb att leverera relevant information. Google använder idag mer än 200 faktorer i den algoritm som beräknar ett sökresultats relevans. Dessa faktorer innehåller allt från säkerhetsaspekter till hur snabbt din sida laddar till hur relevant den information som du publicerar är i förhållande till det sökord som besökaren angivit. Det innebär att företag och organisationer måste känna till vad som är relevant för tillfället för att inte straffas i sin SEO ranking.

200 faktorer! Hur ska vi veta vad som är relevant för oss?

Det är ingen enkel uppgift och det krävs oftast teknisk kompetens för att implementera dessa strategier. Vi hjälper er att sålla och implementera, i en djungel av sökoptimeringstekniker, för att er webbplats ska rankas högre hos sökmotorer som Google och Bing.

Genom att låta oss på Wombit analysera er e-handel eller webbplats kan vi identifiera förbättringspotential för att ni skall synas bättre hos sökmotorer. Vi hjälper er att sökmotoroptimera er webbplats vilket leder till bättre och mer prisvärd marknadsföring för er organisation i de digitala kanaler där ni vill synas. Oavsett om det är i sociala kanaler, sökmotorer eller andra marknadsplatser ni vill synas så kan vi hjälpa er att nå ut med era erbjudanden och budskap på ett mer effektivt sätt än era konkurrenter.